Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Palika és Joci nagy kalangya

2023. augusztus 10. - Jenő ciki sztorijai

Az alábi történet Palikával és a haverjával, Jocival történt.

Egycer volt, hol nem volt, egy kisvárosba nevetve indult két jóbarát, Palika és Joci, egy szonbat esti kalandra. Már jó előre el határozták, hogy meg ünneplik Palika születésnapját, és úgy döntötek, hogy el látogatnak a híres "Tántorgó Kocsma" nevű szórakozóhelyre.

Az este el jött, és a srácok be másztak a "Tántorgó Kocsma" kapuján. Az ajtó mögött már halacot a vidám zene és a nevetés, ami mégjobban fokozta a srácok hangulattát. Már az első pohárnál rájötek, hogy lehet, hogy kicsit el tompúltak az érzékeik. Az italok olyan simán csúsztak le, mint ha a pohár fenekén lene egy lejtő.

Joci hirtelen ötletel ált elő: "Palika, mi lene, ha tenénk egy lépést a vad buli felé? Mutasuk meg mindenkinek, hogy a sörös táncot mi tudjuk a leg jóban!"

Pali, aki már alaposan bele melegedet az estébe, bele ment a dologba, és a kettőjük eggyüt működésével olyan koreorgáfiát muttatak be, ami olyan volt, mintha egy sörös üveg és egy pohár egymásra talált volna. A közönség tombollt, és a srácok úgy éreszték, mintha a világ leg nagyob sztárjai lenének.

Ekor meg látak egy üveg bórt amit még nemitak meg oda szambásztak és meg iták. ekór megjelent egy kb 200kg enber és kereste a bórát. Ki derült Palikájék meg iták. A ember erre aszt monta oké most ezé kárpótlásul egész éjel táncolni foktok és nem hagyhassátok abba és ez ígyis let.

 

Még vécérese mehetek ki és így Joci be brunyált palika pedig bekakilt.

Ennyi hapy end.

282dd7bd-ee61-4b98-9bbd-48023761697a.png

A képett a mesterséges inteligencija csináta és csak ilusztárcijó nem a palikát meg a jocot ábrázojja.

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr1718190849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása