Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Józsibarát

2017. június 25. - Jenő ciki sztorijai

Van egy haverunk Palika, akit csak palimadárnak hívunk mert nagyon hülye szegény. Jóndulatú gyerek, de nem igazán szerethet sorbanállni, mert amikor az észt osztották akkor tutira nem tette meg. Na ennyit róla, jöjjön a sztori!
Szóval Palika egy időben nagyon rákattant a Józsibarát műsorra. Hogy ez már súlyos, arra akkor jöttünk rá amikor láttuk, hogy még a monitorján is a Józsibarát a háttér. Láttuk hogy tenni kell valamit, így elhatároztuk hogy megszívatjuk egy kicsit, hogy magához térjen.
Palika sokszor álmodozott arról hogy szerepelhet a sóban, és ha verekedés volt akkor mindig nagyon fel volt háborodva. Ő sosem tenne ilyet élő adásban, hangoztatta. Ez adta többek közt az alapötletet, amit zseniális haverom Ricsike talált ki.
Egyik nap elváltoztatott hangon felhívtuk Palikát, hogy mi a Józsibarát műsor jubileuni adásához keressük a legnagyobb rajongókat, és azt hallotuk hogy ő az, így meghívnánk a műsorba. Ő reszkető hangon mondott igent, mint vénlány a kancsal legénynek. Utána teljesen magánkivül volt, hogy végre láthatja Józsibarátot. Az se tűnt fel neki, hogy a szomszédos Paszujborzasztóra hívták felvételre - mondom, ehgyszerű gyerek a lelkem.
Mi meg beadtuk neki, hogy nem fog találkozni a Józsival, mert ő igazából nem is szerepel a műsorokban, valaki mindig felolvassa a kérdéseket amikre válaszolni kell, és a Józsit csak utána vágják bele a műsorba. Van annak jobb dolga mint a sok hülyével foglalkozni. Ez az IQ huszár még ezt is bevette. Azért így is izgatottan készülődött.
Mi egy haver garázsában berendeztük a "stúdiót" pár széket meg egy leszuperált mikrofont vittünk be. Tudtuk hogy ez a majom még azt is megeszi hogy a hátteret is "fotosoppolják".
Amikor izgatottan a porondra lépett, már ott ült egy nagy darab debella gyerek akit ő nem ismert. (Amúgy a mi Kornélka haverunk volt az.)
Azzal indított, hogy beszólt szegény nyüzüge Palikának:
- Öcsipöcs, te vagy a nagy rajongó? Hát ketétörlek, mint a ropit, kisperec! Na gyere osztán kűzdjünk meg!
Szegény Palika csak lesett. A debella meg nekiment és verni kezdte, mi meg hangosan bíztattuk a háttérből, hogy üsd, vágd nem apád!!! Szegény Palika, aki annyira elitélte a verekedést kénytelen volt a kamera előtt verekedni! Még szerencse, hogy a kamera nem is működöt mert egy leselejtezett szar volt. Csak az egyik csákó vette fel a mobiljára a jelenetet.
Palika zokogva hagyta el a helyszínt, és egy kerek hónapig rettegett, hogy mikor kerül adásba a borzalom, mire felvilágosítottuk.
Higgyétek el, azóta sem nézi Józsibarátot, hanem szépen leül velünk aztán nézzük eggyütt a Maunikasót.

13641.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr8312618437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása