Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Gizi szerelme

2017. június 25. - Jenő ciki sztorijai

Házibuliban voltunk Bélával, persze hogy ki nem hagytunk volna semmilyen bulit. Nagy partiarcoknak bizonyultunk akkoriban, nem létezhetet valamire való buli nélkülünk. Na jó, kicsit túloztam, észre se vették volna, ha nem vagyunk ott. Na de vissza a témához!
Béla megint kinézet magának egy pipit, egy kis szőkét. Egy valamit nem tudott csak, hogy a szöszi a százkilós Gizi uncsitesója, aki pedig oda volt Báláért. Gizi irigykedve nézte, hogy Brigike, mennyire bejön Bélának. Amikor Brigike megtudta, hogy Gizi vonzódik Bélához, megszületet a terv.
Nem sokára heves flörtölésbe kezdett Brigike, Bélával. Egymás után vedelte a koktélokat, és Béla is keményen ivot. Majd már igen csak kapatosan el kezdtek támolyogni egy félreeső kis faházikó felé. Bementek, de egy sötét árny osont utánuk. Felismertem Gizit a száz kilós termetéről. Egyszercsak Brigike kioson, és megy be Gizi. Nem értettem. Reggel fény derült a titokra.
Jön Béla:
- Nem láttad Brigikét?
- Hogy láttam volna? Tegnap este hazamentek.
- Francokat, egész éjjel együtt voltunk.
Hát az történt, hogy a kisházban tök sötét volt, semmit nem lehetet látni. Amikor Brigike kiment, beküldte maga helyett Gizit. Béla annyira matt volt, hogy nem is vette észre a cserét. Gizivel meg ízlelték a szerelem gyümölcseit, majd Béla bealut. Gizi pedig kisurrant mielőtt lebukot volna.
Béla mikor rájött tört zúzott, de aztán lenyugodot és nemsokára már egy párt alkottak Gizivel. Hát így történt.

d1687eacd95a2213977aea5f390260dd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr2912618415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása