Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Nagypapi a kupiban

2022. február 16. - Jenő ciki sztorijai

A közeli városban van egy kupi, oda járnak azok a férfi emberek akiknek nemjut muf. Na de eztet ne ugy képzeljétek el hogy egy nagy ház amire ki van írva hogy baszoda, ez egy Bár amibe el lehet vonulni kissebb szobákba fizetős hölgyekel.

Egyik nap a kocsmába töltöttem időmet mikor felbukant Tivadar meg a sleppje, és amikor meglátak égtelen röhögésbe kezdtek.

- Itt a lúzer akinek a nagy annya a kupiba árulja magát!

Ép neki akartam menni Tivadarnak de zseniális haverom Bála a fülembe súgta hogy ne tegyem, mert én huzom a rövidebbet.

Na jó annyiba hagytam.

Persze a sors nem hagyta annyiba.

Következő héten a városba mentünk, és Bála aki csodák csodálya nyert a lotón egy nagyobb összeget, na jó 20 ezer forintot nyert, mongya nekem, hogy mennyünk be a Kupi bárba és fizesünk be egy csajra. Ő kifizeti nekemis hiszen a legjob barátja vagyok és már nem egyszer kis segítetem őt némi pénzel, a lotót is abból vete amit tőlem kapot.

Be megyünk a kupiba erre mit látok? A nagy faterom megy befele. 

De ekora volt a feje az öregnek. Megyünk utána erre a szimpadon ott látom nagy anyámat ahogy a rudon pőrög táncol, egy szál semmibe. Azt hittem elájulok de ekkor a nagy fater felrontot a szimpadra le rángata nagy anyámat le kevert neki egy maflást és rá teritett egy teritőt. 

Tivadar nem hazudott!

Gyere te majon - húzott el onnan Bála - ha nagy apád meglát, még minket is meg agyal.

Gyorsan el osontunk és a bár pulthoz mentünk azokhoz a lányokhoz akik ott árulták magukat.

És kit láttunk ott? A Tivadar nagyannya egy kis mini szoknyába kellete ott magát.

Összenéztünk Bálával. A bosszú most következik!

Szerencsére nemismert fel bennünket bár valószínűleg az se érdekelte vóna. Szobára vittük és nem csináltunk semmit csak egy csomó fényképet csináltunk róla majd fizetés nélkül távoztunk, hallottuk hogy felháborodva visitozik utánnunk. 

Másnap a faluba minden póstaládába jutott egy szekszi művészi fotó Tivadar nagyannnyáról egy szál semmibe, úgy hogy a birodalom megint visszavágot.

eae6b3ce18ba0db794a3ada762fc08b1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr8416503846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása