Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

A szexnagyi

2017. június 25. - Jenő ciki sztorijai

Rég volt már. Még kábé középiskolásak lehettünk, a haveri körből még senki sem írt a cerkájával, magyarán szólva szűzek voltunk de már igencsak bizsergett a gatyesz.

Nyár volt, épp a Pistike haverunknál gyűltünk össze vagy hatan. Zseniális haverom Béla hirtelen elő szedet a zsebéből egy össze vissza gyűrt újsághirdetést. A képen egy öreg mamika volt látható egy szextelefon hirdetés keretei között. Béla azt javasolta hogy hivjuk fel a képen látható emelt dijas számot és mivel a telefont ki lehet hangosítani így remek szórakozásban lesz részünk. 

Hát mi ugyan mondtuk neki hogy léteznek ennél szinvonalasabb szórakozási lehetőségek is de Béla nagyon elszántnak tünt. Még az sem zavarta hogy Pistike haverunk szerint ha brutális telefon számlát csinálunk akkor eltörik a hátunkon a kapa nyelet. Feltárcsázta a számot, közbe persze a telefon ki volt hangosítva.

- Mit szeretnél aranyoskám? - remegő öregasszony hangot hallottunk. A többiek elkezdték kérdezgetni, hogy meséljen róla, milyen volt a szex a férjével meg ilyeneket.

Nekem már egy ideje fosnom kellet így elhatároztam hogy meglátogatom az árnyékszéket kint az udvaron. Ahogy elosontam a nyárikonyha mellet, ahol Pistike nagymamája szokot lekvárt főzni vagy éppen pálinkát. Kicsit nyitva volt az ablak és kihallatszott a mami hangja. Hát egyszer csak hallom:

- Az én Jánosomnak bizony akkora volt, mint a kocsirúd!

Nem mertem elmondani Pistikének, hogy az ő nagyanyja volt a szexnagyi.

gilf.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr2812618465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása