Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Jenő a kosaras sztár (Beégés)

2017. november 10. - Jenő ciki sztorijai

Ez is egy régebbi sztory.

Még középiskolás voltam. Kosáredzés volt a suliba. Akkoriba a lányok lejárkáltak edzést nézni. Az egyik srác, Pepe, volt a sztár a lányok körében. Bár nem játszot valami ügyesen, de jól nézett ki, tetszet a lányoknak. A haveromal, Sanyival elhatároztuk hogy lealázzuk Pepét. Mi eléggé májerek voltunk, így a terv az volt hogy szuper játékunkkal lesöprünk mindenkit a színről, de főképp Pepét, akit ha lehet meg is alázunk. Oké.

Aznap az összes alsógatyám elég büdinek bizonyult anyám meg nem mosot, így más lehetőség nem lévén a húgom bugyiját vettem fel. Ez eggy csipkés rózsaszinű darab volt. Nagyban játszunk az edzésen, már zsákoltunk eléggé sokat mikor egyszer csak reccsenés. Gatyám leesett rólam, az alatta lévő bugyika is megrepet. Tehát ott álltam kosárlabdával a kezemben, a gatya a bokámra lecsúszva, egy szakat rózsaszín bugyiban. Mondanom sem kell, hogy Pepe röhögöt a legjobban!

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr3913225483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása