Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Béla a mutogatós bácsi

2019. november 07. - Jenő ciki sztorijai

Szilveszterkor történt.

A mi kis társaságunk szinte soha nem szomjas - rosz nyelvek szerint: alkoholista - de a szilveszteri buliban tényleg minden határt túl szoktunk lépni. Nem egyszer alkohol mérgezésel szálitották kórházba valamelyikünket.

Ez a 2000-res évekbe történt. Báláéknál volt a házibuli azon szerencsés (?) körülményt tekintve, hogy a szülei egy hétre elutaztak rokon látogatóba. Igaz, Bála apja kilátásba hejezte, hogy ha bárkit is oda mer hívni és rendetlenség lessz, akkor letöri a derekát, de enyit igazán megért egy jó házi buli, különösen, ha van remény egy kis sexre is. Márpedig Béla mindent meg tet annak érdekébe, hogy legyen. Minden nő ismerősét meghívta és külön felhivta a figyelmüket, hogy annyi barátnőjüket hozák el amennyit csak tudnak. 

A bulin hamar emelkedeté vált a hangulat és elkezdődtek az ilyenkor szokásos játékok is, mint pl. az üvegezés. Az egyik feladatba Bála megszívta, ugyanis egy szál fecskébe végig kellett szaladnia az utcán. Melesleg volt kb. mínusz 15 fok.

Nem volt mit tenni Béla kiment az utcára, a biztonság kedvéért le nyomot egy felest majd mezítláb egyszál vonal kódos fecskébe - ami elvileg fehér lett volna demár szürkés árnyalatba jácot - végig szalat Paszujborzasztó főutcáján.

Már visszafelé jöt mikor a semmiből előkerült Pletykás Bözse néne, a falu hivatásos pletyka terjesztője. Szegény Béla már nem tudot fékezni teljes erőből neki rohant. Amint Bözse néne megláta Bálát sikítozni kezdet, hogy őt meg akarják erőszakolni. Mikor a zajra előbujt a viskójából a Pityókás Józsi, meg Ürge Tihamér bá, sikítozva követelte, hogy fogják el a szatirt és hivjanak rendört. Szegény Béla majdnem megfagyot mire kijöt a rendőr és rendet tet. 

Mi majd behugyoztunk a röhögéstől, szegény Béla csak azértnem kapot tüdő gyuladást, mert 3 emberre elegendő pálinka volt benne.

Azt még hozzá tenném hogy Büzse néni kb. 80 éves és csúf mint a sötét éjszaka. nincs élő ember a faluba aki megketyintené. Nincs aza pénz.

Azt inkább nem írom le, mit kapot a szüleitől Béla, amikor haza jöttek és meg láták a buli nyomait...

1421_5299_mutogatos.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr3015294156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása