Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Nőnapi meglepetés

2017. június 25. - Jenő ciki sztorijai

Van egy haverom, Benőke. Gondolom már megfigyeltétek hogy a legtöbb haverom tök lúzer, nahát Benőke egyenesen a lúzerek királya. Szerelmes lett egy csajba akit teljesen hidegen hagyott Benőke rajongása. Csak kiröhögte szegény Benőkét, aki pedig teljesen odavolt érte.

Amikor jött a nőnap, Benőke elhatározta, hogy egyetlen rohammal fogja meghódítani választottját. Összekaparta kis vagyonkáját, amit újságkihordásal keresett, és egy malomkeréknyi vörösrózsa csokrot köttetett a virágboltban. Bele egy nagy szívecskét, "Szeretlek" felirattal.

Odaosont a Krisztikéjék házához, és a tornácra lerakta a csokrot majd elmenekült.

Épp akkor járt arra Bandi, a postás, aki egy csomagot rakott a tornácra. Meglátta ezt a Krisztike anyja, aki a lányával ellentétben rettenetesen csúnya volt, de annyira, hogy erős volt a gyanú, hogy Krisztike valami fogadott gyerekük ezeknek. Észrevette a hatalmas csokrot, de a kis csomagot nem, hát kiabál a Bandi után:
- Ez meg mi, maga hozta?
Erre a Bandi:
- Én hát, a magáé!
A rusnya asszony először megdöbbent, asztán ugrált örömében.

Másnap ahogy jött a Bandi, egyből ráugrott, elkezdte csókolgatni, alig bírt elmenekülni szegény. Az annya meg dühében felgyújtotta a csokrot, ott égett a kertben.

Krisztike meg nem is volt otthon mert a nagymamájánál nyaralt, így nem szerezhetett tudomást Benőke érzelmeiről, aki fájó szívvel lemondott Krisztikéről. Hát sajnos itt nincs hepiend.

pa260237.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr4812618451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása