Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Disznóvágás

2019. szeptember 22. - Jenő ciki sztorijai

Rég irtam már a blogra, következen most egy nagyon régi történett!

Ahogy a cimből is kiderül, ez egy disznóvágáson eset meg velem.

Azt tudni kel, hogy nálunk nagy a család, 6 nagybáttyám és 2 nagynénnyém van, rengeteg rokon, plusz vagy 1000 haver, ismerős. Amikor disznót vágtunk, ot volt az egész falu. márcsak a kóstoló miat is, mert minden évbe 3-4 disznó került leölésre.,

Zseniális haveromal Bélával akkor voltunk egy olyan 16-17 évesek és mi sem természeteseb, mint hogy be akartunk csajozni. végül is mikor máskor, ha nem amikor az egész falú ot tolong.

Volt ot egy lány Mancika, aki nagyon el nyerte Bála tetszését. Olyan kis bögyös faros töltöt galanb tipus volt. Már előző nap megérkeztek hiszen a disznó vágást kora hajnalba szokás el kezdeni. Ott aluttak a tiszta szobába. Bála elhatározta hogy vágyakozását tettek formájába önti és éjjel be osont a szobába. Volt ot egykis heverő, és Béla biztos forrásból tutta hogy Mancika oda feküt le. A nagy dupla ágyba a szülők alszanak. Hát Béla halotta is a nagy horkolást az ágy felöl igy meg nyugodot hogy a szülők már alszanak. Befeküt a heverőre a Mancika mellé és símogatni kezte a testit.

Igen ám de mikor meg akarta volna csókolni hát valami szőröset érzet! Fel kiáltot ijedtébe hiszen mint kiderűlt, az ágyba kicsitsem Mancika feküt, hanem az apja. Mint reggel kiderült, az Apuka azért feküt a heverőre mert közben meg érkezet az anyósuk, aki egy retenetesen szőrös 150 kilos nőszemély volt. Az ágyból is az ő horkolása hallatszot, Így az apuka feküt a heverőre, aki még a disznó ólba is sziveseben feküt volna, mint egy ágyba az anyósával. Ezt persze szegény Bélával a meg bizható hírforás nem közölte.

Szóval mikor Béla hozáért a szőrős bajuszhoz felordítot és kimenekült a szobából, mire az apuka hozá vágta a ganéjos gumicsizmát. Mivel ez által Béla csupa gané let így letagadni sem tudta a dolgot, amikor a zajra az egész ház felébret. Hatalmas balhé let, Mancika apukálya agyon akart verni Bélát, aki hiába magyarázta, hogy nem buzi és nem őtet akarta inzultálni. A rokonok fogták le és persze ők se teljesen hitek Bálának, ösze súgtak a háta mögöt. 

Képzelhetitek, hogy ezz után én se mertem csajozni.

disznovagas.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr115157968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása