Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Teca esküvője vagyis Palika bosszúja

2017. július 06. - Jenő ciki sztorijai

Ricsike haveromnak van egy unokatesója, Ödön. Nemrég volt az esküvője. Igazi sátras paraszt lagzi, amire mi is meghívást kaptunk pár haverral.

Ezzel még nem is let volna baj, de a marhája nem valami jól választot. Tecát akarta feleségül venni, aki kb. minden haveromnak megvolt már, engem is beleértve, kivéve talán a meleg Dezsőkét. Nem is beszélve a falu többi férfi tagjáról. Ráadásul Teca öt perc után szerelmes let mindenkibe és irkálta nekik az arc piritó szerelmes leveleket. Mindenki menekült tőle egy alkalom után.

Mi próbáltuk lebeszélni róla Ödönt hogy elvegye ezt a nőt, de nem sok sikerel. Teljesen oda volt a Tecáért és elhitte neki, hogy egy erényes nő. Nyüzüge haverom, Palika megpróbálta megértetni vele, hogy Teca egy ribanc, mire Ödön dühében megverte Palikát, Teca pedig bosszúból elterjesztette a faluban, hogy Palika meleg és ráadásul impotens is. Utána mindenki ujjal mutogatot szegény Palikára, aki persze bosszút esküdöt.

A bosszú az esküvő napján következet be.

Már megvolt a szertartás, és a nász nép a sátorban gyülekezet. Egy nagy, hosszú asztalra voltak felhalmozva az ajándékok az ifju pár számára. Ép az asztal mellet álltam amikor láttam, hogy Palika oson az asztalhoz.

- Mit keresel itt te gyík? - érdeklődtem kedvesen. - Tudod, hogy ha Ödön észrevesz, kiherél téged. 

- Csak egy kis ajándékot hoztam, már itt se vagyok - mondta Palika, miközben egy rózsaszín szallagal átkötöt csicsás dobozt helyezet az asztalra. Utána azonnal eltünt.

Na, az ifjú pár kíváncsian kezte bontogatni az ajándékokat.

Egyszer csak  Ödön megszólal: Ni milyen csicsás doboz, ki hozta ezt? Mi van benne?

Elkezdte bontogatni és kiszedet belőle egy halom levelet. Kézzel írot levelek voltak, Ödön pedig kiguvadt szemekkel olvasta egyiket a másik után.

Az történt, hogy a bosszú szomjas Palika eldöntötte, hogy: a birodalom visszavág! Körbe járta a falut, meglátogatot mindenkit, akiről tudta, hogy Tecával "jóbavoltak", és elkunyerált legalább 30 szerelmes levelet. Azt tudni kell, hogy Teca ezekben a levelekben mindig részletesen leírta a sexuális fantáziáit, és előszeretettel idézte fel, hogy az illetővel miket műveltek az ágyban. 

Miután Ödön elolvasta a leveleket és rájött hogy kit vet el feleségül, hatalmas balhét csapot, szét verte a sátrat, az apósával majdnem össze verekedett, az anyósára meg ráöntöt egy badella gulyáslevest. Tecának szerencsélye volt, ő még időben el tudot menekülni.

Állítólag Ödön beadta a válópert, Palika pedig azóta olyan büszkén járkál a faluba, mint aki megnyerte a lottó ötöst. A bosszúja tökéletesen sikerült. Ezek után kevesen mernek majd kikezdeni vele az biztos, hiába ő a legnyüzügébb gyerek a faluba.

low-cut-wedding-dress.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr7712645677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása