Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Béla és a szőke nők

2017. november 10. - Jenő ciki sztorijai

Ez egy régebbi sztory.

Béla haverom nagyon bukot a szőke nőkre. Volt egy csaj, aki meg teljesen érthetetlen okokból Bélára bukot. Merthogy szegény Béla eléggé nyüzüge volt, viszont a csaj akinek tetszet, a Gizi, egy mázsa volt.
Valahogy megneszelte szegény csaj, hogy Béla a szőke pipikre bukik. A lököt tyúk fogta magát, és befestette a haját szőkére. Volt aztán egy buli. Béla kinézet magának egy kis szőkét. Később a bokrok mellet álva beszélgettünk. Mondta, hogy hú, de megrakná azt a szőke csajt. Mögöttünk megzörrent a bokor, de nem láttunk semmi gyanúsat. Béla félrevonult brunyálni. Egyszer csak nagy ordítást hallunk, Béla rohan be, az egymázsás Gizi meg rohan utána, és azt kiabálja, hogy állj meg szívi, te montad hogy kell neked a szőke csaj, akkor most má ne rohanjál el! Azt hitte hogy róla beszéltünk. Béla valószínűleg gyorsasági rekordot döntött, hazáig meg se állt. Azóta csak barna hajú csajokkal láttam...

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr2613225391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása