Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Béla házassága

2020. október 30. - Jenő ciki sztorijai

Jó régen írtam már nektek, következen egy nagyon ciki történett!

Ez a sztori néhány ével ezelőt történt, amikor Bála barátom el követe azt az idiotizmust, hogy meg nősült. Mielőt a szivedhez kapnál és őszinte részvétedet nyilvánitanád elárulom, hogy már el vált, meg szabadult, szóval nem kell agódni érte. Na de a sztory maga igen érdekes, hallgasátok meg!

Tehát pár éve történt, hogy Báláékat meg látogatta egy rokonjuk akit Birinénének hívnak. Birinéne egy ellenszenves vén maskara volt, kábé 80+ éves, de volt egy unokája, akit magával vit és azt úgy hívták hogy Mancika.

Mancika nem volt egy nagy szépség, de nagy mellei voltak és állandóan vihogot, meg dobálta a farát, mint egy kanca. Mindenki számára nyilván való volt hogy szereti a férfi nemet, de még jobban a férfi igent. Hamarossan el terjet a faluba hogy igen érdemes nála próbálkozni, de csak akkor amikor a vén majon nincs a közelbe. Töb verekedés is ki tört Mancika miat mert egyszere több férfinak is oda ajándékozta a kegyeit.

Bélának nagyon megtetszet Mancika, mert szegény Bála nem egy szivtipró és általában nőmentes inséges időket szokot megélni. Szóval a szerencsétlen azt gondolta hogy ha udvarol meg minden akkor ő is elnyerheti mancika kegyeit. Egy szép estén egy gyönyörü rózsa csokort hozot haza mancikának és amikor át adta akkor a leány egy nyelves csókal honorálta aztat. Nyilván meghatódot mert még soha senkitől nem kapot virágot csak amolyan "Gyüsz b...ni" kérdéseket. De hát ez van Bála egy uri ember. Szóval éppen smároltak amikor be lépet Birinéne. Meglátta őket és olyan balhét csapot amijet még nem látot a világ itten Paszujborzasztón. Rikácsolva és visongva őrjöngöt, hogy Bála meg rontota aző ártattlan 18 éves kis onokáját akinek még soha senki a kezétt se merte meg fogni. Ordítozot hogy fel jelenti Bálát nemi erőszakért, de ami a nagyob baj volt, hogy azal is fenyegete őket, hogy egy nagy örökségről le fog maradni a Bála családja, ha ő a meg felelő helyeken ki tálal. Ettől meg ijetek mert egy őreg rokon Gazsi bá rájuk akarta hagyni a nagy házát és ők már igen számitottak erre, de tudták hogy Birinéne képes és meghiusitja eme várakozásukat.

No, a lényeg hogy eggyetlen megoldás volt a hejzetre, Bálának sűrű bocsánat kérések közepette meg kellet kérnie a Mancika kezét. Bála persze nem akarta de végül a hentes bárd alá hajtota a fejét és bele törődöt az esküvő gondolatába. Birinéne persze ugrándozot örömébe.

Az esküvő napján Bála úgy nézet ki mint akit épen felakasztani visznek, de azért hősiesen kitartot. A hivatalos rész után kezdődöt a lagzi ahol Béla célja láthatóan az volt hogy úgy be rugjon mint az albán szamár és ez sikerült is neki. Közben már a kis felesége elment hogy fel készüljön a nász éjszakára. Birinéne könnyezet hogy szegény kislánynak most majd milyen fájdalmakat kel átélnie hisz még szüz a kicsike.

Szóval Bála bement a hálószobába és láta hogy Mancika már az ágyba fekszik de valahogy zavarba van. Lerugta magáról a cipőjét ami az ágy alá repült erre irdatlan káromkodás az ágyalól. Bála benézet az ágyalá hát egy pucér hapsi fekszik ott. Kirángata onan és ki vágta az ajtón. Ezt éppen meg látta 4-5 eskövői vendég mert a nagy házba jó pár embert elszálásoltak északára. Köztük volt Birinéne is aki kiguvadt szemmel figyelte a jelenetet. Aztán bála a szekrényhez ment hogy be akasza az öltönyét, na nem mintha ennyire ügyelt volna a cuccaira de ez egy ki bárelt öltöny volt amit vissza kelet utána vini így úgyvolt vele hogy inkább be akasztja. Hát erre a szekrényből is elő került egy hiányos öltőzetű pasas! Azt is kivágta! Ezt megint látta mindenki! Ekkor be akart feküdni mancika mellé. Előbb is már furcsa volt neki hogy úgy dudorodik a paplann és erre kiderült, hogy azért mert ott is fekszik valaki. Ekkor már üvölteni kezdett teljes hangerővel hogy bújjon elő mindenki aki ot rejtőzik még és fogta mancikát és most már őt vágta ki a szobából egyenesen a birinéne lábai elé. Bála káromkodot és üvöltözöt és úgy kellet lefogni. Birinénét is kivágta a házból de előte még megis rúgdosta. Másnap pedig be is atta a váló pert.

Hát ez volt Béla rövid házasságának a története.

blog_94.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr4816263732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása