Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Palika és a tehen

2021. március 13. - Jenő ciki sztorijai

Rég meséltem már nyüzüge haveromról Palikáról, pedig vele álandóan tőrténik valami. Ez a sztory például éppen tavaly nyáron tőrtént vele.

A lényeg, hogy Palika nyaralni ment a szonszéd faluba. Jó tudom röhej, ez nem nevezhető nyaralásnak, de ott laknak a nagyszülei és nyaranta el szokot tölteni náluk egykét-három hetet. Ez már gyerek korától így volt, felnőtként persze nembiztos, hogy ennyi időre elengették volna egy munka helyről, de hát az a helyzet hogy nálunk Paszujborzasztón nem igen van senkinek se munkaheje, legfőkép háztájiból meg segilyből él a legtöbb falusi ember, Palika meg főképp abból él hogy othon héderel a szüleinél, és néha meg eteti a tyúkokat. 

Nostehát Palika épp a nagyfaternál nyaralt Alsóbüdösfütykösön, és a nagyfaternek volt egy tehénje. Vagy ahogy ott mondják, tehen. Ezt mindennap fejni kellet, meg ganajozni, etetni. Persze legelt is napközben a réten.

A nagyszülők a legeltetést bízták Palikára, muszály volt vigyázni a tehenre, mert elő fordultak arrafelé lopások és egy tehen elég drága ahoz hogy csakúgy el lopják.

Pedig Palika szívesebben ült a házba az öregekkel, ahonnan át láthatot a szomszéd udvarára, ahol gyakran söprögetet, teregetet vagy etete az állatokat a szomszéd lánya Erzsike, aki egy igazi bögyös faros töltöt galanb volt éppen Palika ízlésének megfelelő a nagy melleivel.

Egyik nap Palika épp álmából ébredezet amikor hajja ám, hogy beszélgetnek a nagy szülők.

- Láttad, mekkora tőgye van? - kérdezte a nagy faterja.

- Mintha napról napra nagyobb lenne! - monta a nagymutter.

- Szerinted foglalkozik vele eleget a mi Palikánk?

- Ugyan Benő, még túl sokat is! Pedig nem ezért jött ide szegény, hanem hogy velünk legyen, a nagyszüleivel!

- Ne aggódj te Irmuskám! Hamarosan úgyis elkerül a háztól ez a rossz tehen, akkor majd többet törődik velünk az onokánk! - vélekedet az öreg.

- Ugyan már, kinek kelene ez a csámpás tehen? Ki viszi ezt el? - replikázot a mámi.

- A falu végén a Pistu, annak kellene! 

A beszélgetés itt megszakat, mert valaki be csengetet, Palika meg halálra válva döbent rá, hogy Erzsike hamarosan el kerül innét, pedig még meg se ketyintette!!!

Ígyhát fogta magát, és az első adandó alkalomall összeszette a bátorságát és meg szólitota Erzsikét. Meg kérdezte tőle romantikusan hogy "Gyüsz b....ni?"

Erre Erzsike lekevert neki egy jónagy sallert. mire Palika dühösen kezdet kiabálni, hogy MIVAN TE RINGLÓ HÁT JOBB AZ A KOPASZ SZÉTÁLÓ FÜLŐ PISTU A FELVÉGRŐL?

- Mijen pistu? - értetlenkedet erzsike.

- Hát amelyik el akar vinni! - dühöngöt Palika.

- Visz ám a nyavollya, asse tudom ki az!

- Hát pedig a nagyfaterék monták, hogy a Pistu jön a tehenért!!!

- MILYEN TEHENÉRT!!! - Erzsike fogot egy nagy lapátot és a nyelével jól összeverte Palikát!!!!

Erzsike a nagy szülőket is megtámatta volna mire nagy nehezen ki derült hogy kicsitsem ő róla volt szó, hanem a TEHENRŐL amit a nagy szülők el akartak adni!

De addigra Palika kékrezöldre volt verve és elment a kedve a tehenhústól....legalábis a 2 lábú tehenektől mindenképp!

unnamed.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr5716459632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása