Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Béla impotens lett

2021. november 04. - Jenő ciki sztorijai

Zseniális haverommal Bélával mindig történik valami. Most éppen az történt vele, hogy impotens lett.

Elmesélem, hogy történt.

Szóval azt tudni kel, hogy Bála nem egy szép gyerek, de már siheder korunk óta hajtuk a csajokat keményen. Általába inkáb szaladnak előlünk, de néha besikerül valami. Főleg részegen, és főleg olyasmi, amitől a hideg ráz minket utólag, amikor már nincs mit tenni.

Szóval Bála most nagyon szar helyzetbe van, az egész család munka nélküli, valami kis segílyt kap az apja, az annya meg rokant nyugdijjat. Mire elég ez semmire. Bála meg nem csinál semmit csak lébecol. Nemrég nagy bajba kerültek. A bótos, aki egy 70 éves vénaszony megfenyegette őket, hogy feljelenti mert már annyi tartozásuk van. Még el is ment Báláékhoz hogy eztet közölje.

De mást is közölt. kerek perec meg monta hogy ha Bála elmegy hozzája és - ahogy ő fogalmazott "kedves lesz hozzája" - mindenki tudja hogy ez alatt azt kell érteni hogy meg dönti mint a Ginisse rekordot - akkor el engedi a tartozást. Bála maajdnem szivinfaktust kapot, az apja depresziós lett, az annya meg egész nap sirva könyörögött a Bálának hogy tegyen értük végre valamit. Bála mi mást tehetet mint hogy fel áldozta magát a családjáért. Nem akarta hogy bárki is bőrtönbe kerüljön.

Elment a vénaszonyhoz de persze be bent a korcsmába is útközbe. Már nem gizi volt a pultba mert az elköltözöt a faluból. De nem volt baj mert béla az új pultos macával is jóba volt. Nála is ihatot ingyen. Szóval Bála berugott mint az albánszamár és ilyen álapodba ment el az öreg mámihoz akit egyébként úgy hívtak hogy Mariska ángyi. Az örvendezve fogatta őt. Nem is körülményeskedet sokat egyből a lényegre tértek.

Azonban hiába a nagy szenvedély Mariska ángyi részéről Bála sajnos csődöt mondot. Utólag elmonta hogy Mariska ángyi olyan büdös volt mint a bakecske, meg olyan szőrös mint a jeti, neki tényleg nincsenek nagy igényei de teljesen le lombozódot. Az öregaszony  csalódot volt de mivel Bála elment hozá így kénytelen vót elengedni a tartozást. Meg azé történt ott egykét dolog amiről persze bála már nem akart beszélni...

Amikor Bála beszámolt a dologról akkor jól kiröhögtük hogy milyen szerencsétlen még én is jókat röhögtem rajta. 

főleg mivel az öreglány elhíresztelte a faluba hogy Bála impotens, mi is sokat szivattuk vele.

Igenám de Bála bosszuból elmonta az öreglánynak, hogy én a legjobb haverja milyen fickós vagyok, és ere az öreglány elment a szüleimhez és elmonta nekik, hogy elengedi a tartozásukat ha.......

no comment

4a2a41af43253fc94b1d31da85136962.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr7416745642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása