Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Imike az incel

2021. november 16. - Jenő ciki sztorijai

Imikéről még nem volt szó a blogon, nem is értem miért, hiszen nagy figura. Egy lúzer gyereknek ismertük meg, amilyenből nagyon sok van Paszujborzasztón, a baráti köröm is nagy részt ilyen gyerekekből áll. De Imike abba különbözik, hogy csak tavaly költöztek ide. Eddig egy másik lepukkant faluba laktak, de az aplya elitta a házukat, nem fizették a hitelt, így kivágták őket, nem volt mit tenni idejötte rakni az öregannyukhoz, Borcsa nénnyéhez. 

Imike csak lassan barátkozot velünk össze, mert általába a házukba ült a számitógép előt, kise jött soha. De mivel az aplya itt is csak vedelt, elitta a pézt, egyszer csak kikapcsolták náluk ar áramott. Mit tehetett Imike? A gép lerohat, így ki merészkedet az utcára és meg ismerkedet velünk, Paszujborzasztó elit csapatával.

Jó baszki, ne röhögj, tudom, hogy lúzerek vagyunk, kabbe öcsém.

Szóval Imike be került a csipet csapatba, Én, Bála, Palika, Kornélka, Ricsike és a többiek közé. Hamar kiderült, hogy Imike még szűz. Ez megdöbentő volt, hiszen már egyikünk se volt az, ha más nem akkor egy évbe egyszer befizettük egy ribire azt akinek nem volt nője. 

- Imike egy incel! - állapította meg Palika, aki nagyon képbe volt az ilyen városias fogalmakkal.

Sajnos ezt meghallotta Tivadar, a falu bikálya, aki mindig szivatott minket (ez még az előtt volt, hogy megszivattuk, utána már nem mert volna így bánni Imikével sem) és elterjesztette a faluba hogy Imike incel. Szóval mindenki incelnek csúfolta őtet.

Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkultúra tagja, akik úgy definiálják magukat, hogy vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni.z incel fórumokon folytatott megbeszéléseket gyakran neheztelés, nőgyűlölet, mizantrópia (embergyűlölet), önsajnálat és önutálat, rasszizmus, a szexre való jogosultság érzése és a szexuálisan aktív emberek elleni erőszak támogatása jellemzi. - vickypédia percek

Mi nem bántuk hogy incel hisz mi se voltunk sokkal jobbak, meg legalább nem nyúlt le előlünk csajt.

Egy szép napon minden meg változott.

Palika hazafelé ment mikor észrevette hogy Imike bemegy hozzájuk. Nem értete mit keres ott, de ki derült. Nem részletezem kiderült hogy Imikének viszonya van Palika anyukályával! 

Palika kétségbe esve fordult hozzánk mert ő egymagába nyüzüge volt a verekedéshez. Ahogy elmonta mi volt Gézuka haverunk nagyon elpirult. A következő pillanatba Kornélka felkáromkodot, Benőke pedig elsírta magát. Kiderült hogy kb mindegyikükkel ez történt.

Imike, az incel azért nem hajtotta a fiatal csajokat, mert a milfeket szerette. A félfalu megvolt neki.

Az én anyám szerencsére nem és Bála is megúszta, de a többiek.....

Kiderült, hogy a másik faluból sem az apuka, hanem Imike miatt kellett eljönni. ott is minden 40-50-es nőre rá repült és már meg akarták lincselni.

Ezután Imike pszichológushoz kezdett járni a közeli városba, hogy kigyógyuljon ebből. Eredmény? a pszichológus aki egy 50 körüli nő most válik a férjétől és Imike hozzáköltözött...Faterom hosszú hetek után először végre ottmerte hagyni Anyámat egyedül a házba és el mert menni a kocsmába végre. Vége lett a karanténak. Egésségedre Fater!

Imikét azóta milfcelnek hívjuk, bár azóta egyszer se járt errefelé.

974_shame4k--to.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr616756490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása