Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Béla és az Icuka szüzessége

2017. június 25. - Jenő ciki sztorijai

Ez már régebben történt meg a haverommal, Bélával. Akkoriban járt egy csajjal, Icukával, de az ágyig még nem jutottak el és úgy nézet ki, egy darabig még nem is fognak.
- Ez egy nagyon tisztességes lány, nem lehet csak úgy megdönteni mint a Guiness-rekordot, várni kell! - hangoztatta Béla.
Mondtuk neki, hogy "Ugyammá!".
- Ti ezt nem értitek - közölte. - Ica még szűz, és végtelenül erkölcsös. Nem zavarhatom be csakúgy a macit a málnásba.
Mivel eléggé belezúgot ebbe a csajba, nem akart félrekummantani, de már nagyon szenvedet. Végül úgy döntött, hogy ez így nem mehet továb és egy guminőt vett. Hazavitte és egyből kibontotta. Megnézte mit hova kell rakni és aztán az ágyra helyezte és indulhatott az eksőn. A villanyt lekapcsolta mert nem volt függüny az ablakon és nem akarta hogy mindenki belásson, mert a földszinten laktak. Ekkor érkezet meg a barátnőlye aki az utcáról azt látta hogy nem ég a villany és azt hitte hogy béla nincs otthon. Mivel épp akkor volt a 3. hónapos fordulójuk a lány úgy tervezte hogy meglepi Bélát és be akart menni a sötét szobába, hogy előkészícse a terepet mire béla megjön. Aztán amikor kinyitotta az ajtót hát csak azt látta ahogy Béla segge mozog ahogy keféli a guminőt. De azt nem láta hogy az guminő mert sötét volt. Kiment a szobából és bőgve elrohant. Úgy döntött, hogy szakít bélával. Béla elősször nem értete hogy mi a baja a csajnak hisz nem vette észre amikor az bement, de pár nap múlva feltünt neki hogy nem keresi telefonon. Végre nagy nehezen kiszedte belőle. Rádöbent, hogy Icuka azt hiszi hogy ő egy igazi nővel volt. Akkor bevallotta neki az igazságot, hogy egy gumi nőt vett. Meg akarta magyarázni hogy azért vette, mert nem bírta ki addig mire végre ágyba kerülnek de eddig már nem juthatott el, mert Icuka közbevágot.
- Még jó hogy szakítottam veled, te egy igazi perverz vagy, már hónapok óta várom hogy végre csinájjá valamit, de most már összejöttem a Tivadarral, többet nem állok szóba ilyen töketlennel mint te, aki inkáb egy guminőt reszel mint engemet. A tivadaré úgyis akkora, mint a kocsirúd - mondta Icuka, aki amúgy nagyon erkölcsös lány, és tényleg szűz, hiszen szeptemberben született...

hqdefault.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr312618413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása