Történetek Jenőről és haverjairól, avagy ilyen az élet Paszulyborzasztón

Jenő ciki sztorijai

Jenő ciki sztorijai

Megszivattuk Tivadart

2021. július 03. - Jenő ciki sztorijai

Már sokszor olvashattad az irásaimba hogy nálunk Tivadar a falu bikálya. Egy nagy darab kigyurt gyerek aki nagyon vagánynak képzeli magát. Gazdagok a szüleji van 2 kocsmájuk 2 szomszéd faluba meg földjeik meg pénzük, így a lányok mindig tepernek érte. Mondanom se kell hányszor tet már keresztbe nekünk, úgyhogy útáljuk mint aszart de nem sokat tehettünk ellene pedig már nem is tudom hány nőt nyult le előlünk.

De a birodalom előbb utóbb visszavág! És ez a nap most el jött végre!

Szóval az úgy volt hogy Báláéknál el dugult a budi, ezért kijártak a potyantósba ami az udvaron volt. Nálunk még sok háznál van potyantós bár már mindenhol van rendes véce is, de főleg az öregek akik nem szeretik az ilyen modernitást és még mindig a 100 évvel ezelőtti időkbe élnek na azok szivesen járnak a még mindig meg lévő potyantósokba. Most tehát Báláék és erre kényszerültek.

Persze hivhattak volna egy szerelőt, de mivel annyira csórók, igy nem tellett rá, azért mégiscsak van egy fontossági sorrend, először az ital aztán a többi, de nekik a többi-re már nem tellet.

Na több se keleltt Tivadarnak, amint ezt meg tutta, azonnal el terjesztette a faluba, hogy ezek a Báláék mekkora egy lúzerek és potyantósba fosnak.

Amikor már az egész falu Bálán röhögöt, eldöntötte hogy boszút ál.

Úgy állt a dolog, hogy a kocsmából Tivadar útja Báláék háza előtt vezetett el. Egyik nap mikor Tivadar szokásához híven a kocsmában iszogatot és udvarolt a helyi tyuk udvarnak, Bála észrevétlenül hashajtót tett a sörébe. Tivadar frankón megitta. Nem sokkal később haza indult mikor megmorranhatott a hasa, mert az utközepén össze görnyedt. 

Bála a házuk előt áldogált.

- Mivan Tivadar, sok volt a pia? - kérdezte a falu bikályától.

- Te barom fosnom kell! - toporgott tivadar. - Engeggyé be!

- Ugyan Tivadar, tudod hogy nálunk csak potyantós budi van! A te előkelő valagadnak ez nem való! - monta Béla.

- Kussolj te majon, nem akarom itt összefosni magam! - végszükség esetén persze le gugolhatott volna az utszélén, de mivel erre mindig sokan jártak, így ez mégse volt lehetséges.

- Hát akkor fáradj be! - mondta Bála és udvariasan kitárta a potyantós véce ajtaját.

Tivadar beronygyolt majd kisvártatva hangos üvöltés!

A következő történt. Mivel ekkor már sötét este volt és a potyantós vécékbe viszonylag ritkán van beszerelve a villanny, így Tivadar semmit se látot csak úgy találomra rá ült a budira. De a bosszú szomjas Bála előzőleg le szerelte azt a fedő lapot így Tivadar konkrétan bele zúgott a ganéba. Noha vagy 2 métert zuhant, nem ütötte meg magát de vagy derékig elmerült a genéba ami az arcára hajára mindenére oda fröccsent. 

Ekkor már mind annyian ott voltunk Bála, én, Kornélka, Palika, meg még egypáran és majdnem behugyoztunk a röhögéstől. Tivadar őrjöngve követelte hogy húzzuk ki de mi nem ettünk meszet! Valaki elszalatt Tivadat apukályáért aki könyörgött nekünk sőtt pénzt is ajánlott nemis keveset hogy húzzuk ki de nekünk megért ennyit hogy ne. Végül káromkodva hívta 2 alkalmazottját és nagy nehezen kiszették.

Azóta Tivadar nem fikázza Báláékat és amúgy is kissebb lett az arca, a lányok is elkerülik.

Sőtt összedobtuk a pénzt és Tibike a városba csináltatott egy SZAREMBER feliratú pollót és névtelenül oda csempésztük Tivadarnak. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://jenociki.blog.hu/api/trackback/id/tr6216611826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása